Doba přípravy je 10 minut. Počet osob: 4-6.
Ingredience:
syrové mango 300 g
mátové listy 4 listy
kmínový prášek 1 čajová lžička
černá sůl 1 čajová lžička
cukr 2 lžíce
voda 300 ml
Nejprve očistěte, a poté uvařte syrové mango. Poté, co mango zchladne, odstraňte semínka a rozmixujte nebo rozmačkejte mango do jemného pyré.
Do pyré dále přidejte mátové listy, kmínový prášek, sůl, cukr a vše důkladně rozmixujte.
K pyré přidejte 300 ml studené vody, servírujte za studena. Nápoj můžete ozdobit mátovými listy.
Indické koření a další speciality můžete nakoupit v Praze :
Čapátí vegetariánské potraviny
Shalamar foods
Best Food Pákistánsko
Food blog | Etnická Kuchyně designed by: Hammam Yousef :: Copyright © 2017 - 2018