Chole Chawai (cizrna s rýži)
Doba přípravy: 30 – 45 min. Počet osob: 4-6.
Ingredience:
Suroviny
300g cizrny (uvařená či zkonzervy)
150g cibule
150g rajče
1 celý zázvor
1 menší česnek
1 pytlík saabut garam masaly
2 polévkové žíce oleje
1 čajová lžička čertová lejna (asafoetida či heing)
1 čajová lžička jeery
1 čajová lžička chole masaly
1 čajová lžička pískavice (kasoori methi)
1 čajová lžička prášku z koriandru
1 čajová lžička kurkumy (turmeric)
sůl- dle potřeby
1 čajová lžička mangového prášku (aamchur)
1 č.lžička prášku červené papriky
1 polévková lžíce ghee
Příprava:
Indické koření a další speciality můžete nakoupit v Praze :
Čapátí vegetariánské potraviny
Shalamar foods
Best Food Pákistánsko
Food blog | Etnická Kuchyně designed by: Hammam Yousef :: Copyright © 2017 - 2018